W takim razie zainstaluj tę aplikację na pamięci telefonu. Jeśli nie pomoże to rozpakuj plik .sis programem np s60 unpack i usuń wszystkie pliki ze ścieżek które rozpakował w zależności gdzie masz zainstalowane tego syntraxa.
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
Za ten post autor Jackson otrzymał podziękowanie od
Program zawsze instalowałem w fonie. Zrobiłem jak sugerowałeś. Tzn rozpakowałem SIS SmartSisem i szukałem... Nic nie znalazłem, ale coś skojarzyłem. Po instalacji Syntraxa tworzył się pusty katalog c/documents/mediafiles/document/syntrax. Najwidoczniej xplore nie widział tam plików (dziwne) które są w Syntraxie odpowiewiedzialne za instrumenty i projekty. Po ponownym uruchomieniu Syntrax najwidoczniej równierz je gubił, ostatecznie pliki były niewidoczne dla systemu. Więc po rozpakowaniu SmartSISem przeniosłem ten katalog do pamięci fona i jak na razie jest ok, nawet znalazłem xplorem zapisany niedawno przez siebie projekt. Niestety ta sztuczka nie udała się z kartą, gdyż Syntrax przestał widzieć zawartoś katalogu. Ostatecznie jest dobrze, zobaczymy na jak długo. Za to lipa, że zostało mi niecałe 15mb wolnej pamięci na fonie.
Coś za coś zostało ci 15 mb wolnej pamięci na C ale teraz nie musisz robić formatu. Jeśli chcesz przeczyścić pamięć telefonu to użyj programu symCleaner.
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
mozecie mi pomóc bo mam problem z tym programem bo próbuje go zaistalować pyta sie czy zainstalować syntrax a za chwile wyskakuje okienko"ważność certyfikatu wygasła " tyle razy z róznych stron ściągałem i nic albo to co wcześniej napisałem wyskakuje albo bład certyfikatu skontaktuj sie z dostawca aplikacji dodam ze mam nokie e61i z góry dziękuje
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .