Podłączamy telefon w trybie pamięci masowej, wchodzimy w folder Private private10207114import teraz możemy wykasować motyw... Mam nadzieję że Wam pomogłem...
można tez spróbować zainstalować tan sam motyw po raz kolejny...gdy robiłem to na swoim telefonie pojawiał się on w menadżerze aplikacji sposób jest sprawdzony wielokrotnie...
Nie wiem ale to samo można zrobić za pomocą X-plore oraz SecMana. Po pierwsze wyłanczamy zabezpieczenia ,potem wchodzimy do X-plore wciskamy przycisk "0" ustawiamy tam "pokaż ukryte pliki" oraz "pokaż pliki systemowe" wchodzimy w folder , który podany jest wyżej , następnie klikany na jakiś folder i otwieramy plik .Mbm i oglądamy tapete tematu potem usuwany cały folder. Mam nadzieję że pomogłem.
>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<
Dzieki tej metodzie mozemy usunac z KARTY pamieci dane tematy aplikacje itp. ( np te,których nie ma w menadżerze aplikacji) 1) wsuwamy karte do czytnika kart lub podlaczamy tel jako pamiec masowa lub x-plore 2) otwieramy menadzer plikow 3) opcje - szukaj 4) wpisujemy private lub sys 5) czekamy 6) P.S sys jest tylko do odczytu , mozna rowniez pousuwac sobie pare rzeczy z poziomu komputera
a tu foldery z danymi, które znajdziemy w resource lub private 10207114 - Tematy aplikacje 102033E6 - Java 1000484b - Mail 10202dce - Sis aplikacje
Dzieki tej metodzie udało mi się usunąć wszystkie tematy, które byly na karcie.
Jeżeli z jakichkolwiek powodów nie możemy odinstalować aplikacji (nie ma jej w Menedżerze aplikacji, ani w folderach wymienionych w powyższym poście) i ikonka aplikacji za nic nie da się usunąć zajrzyjmy do
E/Private/10003a3f/Import/Apps
Jeśli w tym katalogu nie ma aplikacji, której szukamy idziemy dalej
E/Private/10003a3f/Import/Apps/NonNative/Resource
i usuwamy po dwa pliki *.rsc. Otwierając plik 101xxxxx_loc.rsc w edytorze tekstowym, możemy podejrzeć nazwę aplikacji oraz odnośnik do pliku ICON0270xxxxxx.MBM, w którym zapisana jest ikona aplikacji, która znajduje się w tym samym katalogu i którą również możemy usunąć.
"Czy jest coś gorszego niżeli śmierć...? ...Życie... jeśli pragniesz umrzeć..." Seneka Młodszy ______________________________________________________ "Oddałem serce za swą drużynę oddałem duszę, własną krew i wierze ,że kiedyś zasłynie łęczyński klub Nasz GKS To myyy Górnika fani wierni i oddani za Górnik za GKS pójdziemy aż po życia kres! "
jaka to jest pamięć masowa - transfer danych ?? bo podłączam jako transfer i niema karty w menadżerze. a jak podłącze jako PC suite to jest. i robię zgodnie z instrukcją ale nie ma żadnego takiego folderu private... proszę o pomoc
Ostatnio edytowany przez rysiek078, 18 lut 2010 19:34, edytowano w sumie 1 raz
w mojej nokii folder Private jest pusty, przeszukalem wszystkie mozliwe lokalizacje, znalazlem pliki z aplikacjami ale po motywach ani śladu. co robic ??
matt9999 bo musisz najpierw wyłączyć zabezpieczenia
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .