Witam, drugi już raz zdarzyło mi się, że dostałem wiadomość SMS i po próbie otwarcia wyskoczył komunikat w stylu: "Wiadomości: Brak wystarczającej pamięci. Zamknij niektóre aplikacje i spróbuj ponownie.". Niestety próbowałem zamykać wszelkie aplikacje (nawet systemowe) i nic nie pomogło, dopiero ponowne uruchomienie telefonu dało efekt ale nie na długo (kwestia 5-6 nowych wiadomości w skrzynce) i ponownie ten sam problem. Nie chciałbym formatować telefonu, gdyż mam dużo cennych danych. Dodam, że w ustawieniach mam zapis wiadomości w pamięci telefonu, wolnej pamięci mam ponad 70MB. Proszę o pomoc.
no format by się przydał a nie masz przypadkiem zapchanej pamięci w telefonie? albo skrzynka smsów jest full
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
Nie, w skrzynce sms mam dopiero 166 wiadomości, zazwyczaj po 200 robię backup i opróżniam. Myślę, że może to być wina jakiejś aplikacji, którą kiedyś zainstalowałem, ale żaden z tych programów wcześniej nie wykazywał żadnych problemów. A co do sms`ów, to w ustawieniach mam ustawione na 200.