Pdal soft mojemu wujkowi to dal i mu zrobili Gwarancja
nie wiem czy na 6220 sa n-gage bo na n95 sa i jest super. dla mojego wujka n95 lepsza od 6220c lecz n95 to staruszek lepiej by bylo za n95 8gb zamiane. Poprostu ja bym ci powiedzial ze jak dla mnie bylo by pol na pol ale bardziej nie oplaca TYLKO RACZEJ ZA N95 8GB ! poniewaz ma 2,8 cala ekran wogole ladniej wykonczona od zwyklej n95 i wyszla pozniej 

lecz teraz N95 dla mnie lepsza . Do autora jesli chcesz telefon do multimediow to biez n95 super glosnik, dodatkowe guziki na muzyke ,ruch,gps,aparat ten sam co w 6220c lecz brak xenona jak wspomnial lil. wiekszy wyswietlacz poprostu cudo !

klapka od bateri lubią sie ząbki wyłamać (ja za klejiłem na krawędziach klejem polimerowym
) druga sprawa to bateria mała pojemność jak to komuś przeszkadza jest możliwość modyfikacji i włożeniu baterii z n95 8gb trzecia sprawa ram czasem go brakuje zdarzają się sytułacje że się zawiesi na chwilkę kolejna sprawa luzy na slajdzie są to zniwelowania domowymi sposobami
. Teraz zalety
n95 legenda głośność i jakość na dobrym poziomie gps wifi czujniki światła i akcelerometr akcelerator grafiki 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for